Suntem Navi Solutions SRL, distribuitorul oficial al produselor Garmin în Moldova.

Ne bucurăm că accesezi magazinul online și te invităm să vizitezi showroom-ul Garmin în Moldova.

La îndemână, în centrul Chișinăului

Showroom-ul Garmin Moldova este amplasat în centrul capitalei pe str. Nicolae Iorga 22.

Sunteți bineveniți între orele
9:00 – 18:00 de luni până vineri.
Sâmbăta: 10:00 – 14:00

Arată pe hartă

Beneficiază de garanție și reparații autorizate

Navi Solution SRL în rol de distribuitor exclusiv al produselor Garmin în Republica Moldova este centrul oficial de deservire a dispozitivelor comercializate pe garmin.md în magazinul showroom, și la rețeaua de parteneri retail din țară.

Atunci când întâmpini probleme tehnice sau neclarități în utilizare, sau chiar dacă s-a defectat totalmente dispozitivul preferat Garmin – te invităm să ne vizitezi ca să-ți oferim asistența de nivel internațional. Chiar dacă nu îți funcționează un produs Garmin procurat din străinătate, specialiștii noștri vor depune efortul maxim să includem dispozitivul tău în programele internaționale de deservire tehnică, înlocuire sau compensare.

Asistență
la procurări

Echipa noastră de consultanții îți oferă consultațiile de pre-achizițe și suportul necesar la alegerea produselor potrivite în dependență de activitățile care le practici, necesitățile și preferințele personale.

Demonstrarea și probarea produselor

Ai studiat pe internet gamele de produse Garmin, ai analizat zeci de tabele comparative și privit pe youtube numeroase review-uri tehnice ale produselor companiei, ești aproape convins care produs vrei să îl procuri? Minunat!

Dacă dorești să ai siguranța maximă în alegerea corectă a produsului, te invităm în shorwroom-ul nostru unde vei putea încerca cum funcționează acesta, este gratuit, iar colegii noștri te vor ajuta cu demonstrarea funcțiilor specifice și îți vor propune produse asemănătoare care se potrivesc pentru tine.

Compararea dispozitivelor

Când stai la dubii referitor la alegerea dispozitivului potrivit din mai multe variații și modele îți recomandăm să ne vizitezi, în showroom vei putea compara direct produsele Garmin pentru a înțelege diferențele și avantajele fiecărui produs.

Accesorii diverse pe placul fiecăruia

Deja te bucuri de unul din ceasurile inteligente ori brățările pentru activitățile sportive, ce spui dacă te invităm în ospeție la noi să probezi toate varietățile de accesorii pentru personalizarea expresivă a gadgetului tău?

Vino în showroom-ul Garmin să probezi curcubeul de culori al curelelor confortabile pentru ceasul tău, să alegi huse pe plac, să cuplezi senzori de performanță, să-ți faci rost de cabluri și încărcătoare de rezervă.

garmin-accesorii

Configurare asistată

Echipamentele moderne sunt înzestrate cu zeci sau sute de funcții, uneori ai la îndemână un dispozitiv capabil de operațiuni avansate, însă setarea acestuia necesită cunoștințe și abilități.

Echipa tehnică a showroom-ului Garmin îți va oferi asistența de setare optimă a produselor companiei chiar dacă le procuri online de pe site-ul nostru garmin.md, de la magazinele partenere din Moldova, sau chiar din străinătate.

Plata flexibilă
și programe bancare

În showroom-ul Garmin Moldova poți beneficia de posibilitatea achiziției produselor cu achitarea în credit sau poți achita cu cardurile bancare în cadrul programelor speciale de plată STAR Card de la Victoriabank și LiberCard de la Moldova Agroindbank.

garmin-showroom

Încearcă dispozitive de performanță

Faci sport, participi la competiții, ai nevoie de echipamente avansate pentru antrenamente precum standurile Tacx, ceasurile multisport sau chiar dispozitive de măsurare profesioniste pentru agricultură – vizitează-ne ca să afli cum tehnologiile Garmin pot la succesul tău sau la afacerea care o gestionezi.

Obține hărți actualizate

Dispozitivele înzestrate cu hărți și navigare procurate în showroom-ul Garmin Moldova beneficiază de instalarea gratuită și instalarea update-urilor anuale a celei mai detaliate hărți a Moldovei, aceasta fiind oferită adițional la harta Europei (48 țări) livrată de la producător.

Posesorilor dispozitivelor din alte regiuni le propunem procurarea licenței oficiale pentru harta locală la un preț accesibil și le oferim asistența tehnică de instalare a acesteia în navigator, ceas, sau alt dispozitiv compatibil.