Garmin
Pay™

Soluție inovativă care permite utilizatorilor efectuarea plăților
contactless prin intermediul ceasurilor Garmin compatibile.

Comod, rapid și sigur

Dispozitivul Garmin a devenit o componentă importantă a vieții tale cotidiene, iar cu ajutorul soluției de plată fără contact Garmin Pay, îl vei utiliza mai mult ca niciodată.

Este modul comod, mai rapid și mai sigur de plată.

Disponibil pentru deținătorii cardurilor:

 

garmin-app
garmin-pay

Plătiți pentru achiziții

Garmin Pay este proiectat pentru persoanele aflate mereu în mișcare. Când bei o gură de cafea după alergarea de dimineață sau servești rapid o gustare în timpul unei ieșiri pe bicicletă, Garmin Pay îți permite să faci achiziții rapid și aproape fără efort, fără a avea nevoie de altceva decât de ceasul tău.

Nu ai portofel? Nu ai telefon? Nicio problemă – poți efectua achitarea cu Garmin Pay la majoritatea POS terminalelor din Moldova, e suficient să suporte achitarea cu carduri contactless.

garmin-pay

Avantajele Garmin Pay

Rapid și ușor de utilizat

Cu numai câteva atingeri rapide, Garmin Pay este ușor accesibil de pe ceasul tău compatibil Garmin. Introdu codul de acces, selectează cardul corespunzător din portofelul virtual, apoi apropie încheietura mâinii de cititorul de card – și cu asta ai terminat. Nu trebuie să cotrobăiești după telefon, carduri sau bani.

Confidențial, securizat

Garmin acordă toată atenția securității informațiilor tale de plată. Iată de ce Garmin Pay te protejează utilizând numere de card și coduri de tranzacție specifice ceasului de fiecare dată când faci o achiziție. De asemenea, numărul cardului tău nu este stocat pe dispozitiv sau pe serverele noastre și nu este transmis comercianților atunci când plătești. Așadar, plătiți cu încredere.

Cardurile tale bancare, beneficiile cumulate

Cu Garmin Pay, poți continua să faci achiziții cu aceleași carduri pe care le utilizezi zilnic. Garmin Pay funcționează cu cardurile bancare Visa® și MasterCard®. Este suficient să le adaugi la portofelul digital al ceasului tău și vei continua să beneficiez de aceleași avantaje, recompensele și programe de loialitate oferite de cardul tău.

Retragerea numerarului la ATM

Bancomatele moderne din Chișinău și Moldova dotate cu opțiunea contactless au capacitatea de eliberare a banilor cash fără utilizarea cardului, este suficient atingi ceasul Garmin de senzorul ATM-ului marcat cu pictograma contactless și să urmezi procedura obișnuită de eliberare a numerarului în lei sau valută străină.

Ai nevoie de numerar, dar ai lăsat cardul acasă sau în mașină? Ceasul tău cu Garmin Pay este întoteauna la îndemână – apropie-te la unul din zecile de bancomate contactles și extrage rapid banii din contul bancar.

ATM-uri contactless compatibile de la
Victoria Bank

vezi adresele

ATM-uri contactless compatibile de la
MoldIndConBank

vezi adresele

ATM-uri contactless compatibile de la
Maib

vezi adresele

Activarea și utilizarea Garmin Pay

Ai nevoie de:

 • Un card bancar Moldindconbank, VictoriaBank sau
  Maib (numai Visa)
 • Ceasul Garmin compatibil
 • Aplicația Garmin Connect – disponibilă în App Store și Google Play
garmin-pay
Aplicația mobilă

garmin connect

Setarea garmin pay

Urmează pașii de mai jos sau accesează instrucțiunea video pe canalul oficial YouTube Garmin

 1. Lansează aplicația Garmin Connect din telefonul tău și accesează setările ceasului compatibil din lista dispozitivelor
 2. Accesează opțiunea Garmin Pay și creează un portofel nou
 3. Setează o parolă din 4 cifre și înrolează un card Visa ori Mastercard de la Moldindconbank sau VictoriaBank
 4. Confirmă adăugarea cardului cu parola de unică folosință (OTP) expediată prin SMS la numărul de telefon atașat contului de card
 5. Ceasul tău este setat, îl poți folosi pentru plăți sau extragere de bani

Efectuarea plăților sau retragerea banilor la bancomat

 • E simplu, tastează butonul lateral al ceasului și selectează de pe ecran iconița Wallet (portofel)
 • Pentru achitări, la apariția cardului virtual pe ecran, apropie ceasul de terminalul contactless și efectuează achitarea
 • Pentru extrageri de numerar la ATM, la apariția cardului virtual pe ecran, apropie ceasul de senzorul contactless al bancomatului și inițiază operațiunea extragerea banilor

Recomandăm ceasurile compatibile Garmin Pay: