Securitate

Păstram datele in siguranța la Garmin

Garmin dorește să-și mențină produsele, aplicațiile și site-urile web în siguranță pentru toată lumea, iar securitatea datelor este foarte importantă pentru noi. În acest scop, iată câteva informații despre măsurile pe care le ia Garmin pentru a-și securiza datele.

Politica Garmin de dezvăluire responsabilă

Securitatea datelor este prioritară la Garmin. Dacă sunteți cercetător în materie de securitate sau client Garmin și credeți că ați identificat o problemă sau o vulnerabilitate de securitate, apreciem ajutorul pe care ni-l dați dezvăluindu-ne în mod responsabil un astfel de caz. Vă rugăm să nu accesați sau să modificați date fără permisiune și să acționați cu bună credință pentru a nu degrada performanța produselor, aplicațiilor și site-urilor noastre web.

În cazul în care credeți că ați descoperit o vulnerabilitate sau aveți un incident privind securitatea de raportat, comunicați-ne acest lucru. Vă rugăm să includeți o descriere detaliată a posibilei vulnerabilități și o adresă de e-mail la care vă putem contacta dacă avem nevoie de mai multe informații. Vom depune toate eforturile pentru a evalua raportul dvs. cât mai rapid posibil.

Apreciem ajutorul pe care ni-l oferiți pentru a menține produsele, aplicațiile și site-urile web Garmin în siguranță. De asemenea, am dori să vă mulțumim tuturor celor care ați raportat deja probleme de securitate.