Confidențialitate

CONFIDENŢIALITATEA DVS. CONTEAZĂ PENTRU GARMIN

Obiectivul nostru este să ne asigurăm că știți cum colectăm, utilizăm, distribuim și stocăm datele dvs. cu caracter personal atunci când creați un cont Garmin, interacționați cu specialiștii noștri în servicii de asistență clienți și vizitați Garmin.md sau alte site-uri web și aplicații Garmin acoperite de prezenta politică de confidențialitate.

 

CE DATE COLECTEAZĂ GARMIN?

Vă solicităm date personale – cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, locația și alte informații – pentru ca dvs. să vă puteți conecta la conturile dvs., să primiți suport personalizat, să primiți informații importante privind siguranța despre dispozitivele dvs. și să beneficiați de tot ce au de oferit produsele noastre.

 

AFLĂ MAI MULTE

Atunci când creați un cont

Garmin stochează informații precum numele dvs., adresa de e-mail și parola pentru ca dvs. să vă puteți autentifica, iar acest lucru ne ajută să vă verificăm contul dacă contactați serviciul de asistență pentru clienți.

 

Atunci când cumpărați produse

Atunci când cumpărați produse de la Garmin, vă solicităm informații precum numele, adresa și numărul de telefon pentru a vă putea procesa și expedia comanda.

 

Atunci când sincronizați produse

Atunci când vă sincronizați dispozitivul, colectăm date cum ar fi adresa dvs. IP, ora și data sincronizării și nivelul bateriei pentru a putea identifica și soluționa erorile sau problemele de sincronizare și a vă oferi un serviciu de asistență clienți optimizat.

 

Atunci când contactați Garmin

Știm că doriți să nu renunțați la anonimat, dar este posibil să colectăm elemente precum datele dvs. de contact și privind dispozitivul, în timpul apelurilor la serviciul de asistență clienți, pentru a ne asigura că obțineți ajutorul de care aveți nevoie.

 

Atunci când utilizați funcții de locație

Uneori avem nevoie să colectăm locația dispozitivului dvs. Acest lucru ne permite să vă informăm mult mai ușor cu privire la aspecte precum vremea din zona dvs., traficul din apropiere și chiar prețul biletelor la cinema în apropierea dvs.

 

Atunci când utilizați navigarea auto

Cu acordul dvs., Garmin colectează informații care includ locația, direcția și viteza pentru a oferi asistență cu funcții precum parcarea și traficul.

 

DE CE VĂ SOLICITĂ GARMIN DATE PERSONALE?

De la furnizarea de asistență pentru produse până la oferirea de indicații clare până la destinație, orice informații pe care vi le solicităm sunt utilizate pentru îmbunătățirea experienței dvs. cu Garmin.

 

AFLĂ MAI MULTE

Pentru a vă menține informat

Atunci când avem ceva important să vă comunicăm despre produsele, aplicațiile și contul dvs. – cum ar fi informații vitale privind siguranța, actualizări ale aplicațiilor, informații privind produse sau oferte noi și actualizări ale politicii noastre de confidențialitate – utilizăm datele de contact colectate pentru a lua legătura cu dvs.

 

Pentru a ne optimiza site-urile

Atunci când vizitați site-urile noastre, colectăm informații – cum ar fi adresa dvs. IP, locația, numărul de vizite și mai multe – pentru a înțelege cum navighează utilizatorii pe site-ul nostru și cum îl putem îmbunătăți.

 

Pentru a vă oferi informații care vă pot părea chiar interesante

Utilizăm module cookie, etichete de pixel și instrumente similare care ne ajută să oferim conținut mai bun și mai relevant pe site-urile noastre. Așadar, dacă dvs. și restul utilizatorilor vizitați Garmin.md în căutarea de dispozitive de fitness excelente, vom ști că trebuie să continuăm să le producem.

 

De asemenea, utilizăm aceste instrumente pentru a analiza eficiența reclamelor noastre și pentru a identifica orice probleme pe care trebuie să le remediem. În linii mari, vrem doar să vă oferim un site web util.

 

GARMIN VINDE DATELE DVS. PERSONALE?

Nu! Nu vindem datele dvs. personale către niciun terț. Distribuim terților datele dvs. personale doar în anumite situații.

 

AFLĂ MAI MULTE

Date partajate în cadrul Garmin

Garmin are extindere globală, ceea ce înseamnă că este posibil ca datele dvs. personale să fie stocate la nivel local sau în altă țară sau transferate între companiile din cadrul Garmin. Indiferent unde anume în cadrul Garmin se află datele dvs., acestea continuă să fie protejate în baza prezentei politici de confidențialitate.

 

Date partajate cu furnizorii de servicii

Distribuim date personale terților care furnizează servicii – cum ar fi îndeplinirea de comenzi și trimiterea de e-mail-uri clienților – în numele nostru.

 

Date partajate din motive legale

Garmin va pune la dispoziție datele dvs. personale dacă primește o solicitare din partea autorităților de aplicare a legii și în alte circumstanțe de natură juridică.

 

Date partajate cu furnizori de conținut și funcții

Cu acordul dvs., partajăm informații colectate de la dispozitivul dvs. de navigare auto – cum ar fi locația, direcția și viteza – cu terții care furnizează conținut și funcții precum informații din trafic și pentru parcare.

 

CUM PUTEŢI DISTRIBUI DATELE DVS. PERSONALE?

Datele dvs. personale vă aparțin și puteți controla ce anume să distribuiți și cui.

 

AFLĂ MAI MULTE

LiveTrack

Puteți distribui un link cu locația în timp real a dispozitivului dvs. prietenilor și familiei dvs. pentru a vă urmări în deplasarea dvs.

 

Promoții

Postăm concursuri și trageri la sorți la care puteți câștiga premii. Dacă vă înscrieți la un concurs sau la o tragere la sorți, trebuie să folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a ne asigura că primiți premiile câștigate.

 

CUM POT SOLICITA SĂ ÎMI VIZUALIZEZ, ACTUALIZEZ, ŞTERG SAU TRANSFER DATELE?

Vizitați centrul de gestionare conturi pentru a trimite o solicitare. Aflați mai multe despre drepturile dvs. în politica de confidențialitate Garmin.md.