Politica de confidenţialitate

Confidenţialitatea Dvs.este importantă pentru Garmin, Obiectivul nostru este să ne asigurăm că știți cum colectăm, utilizăm, distribuim și stocăm datele Dvs. cu caracter personal atunci când creați un cont Garmin, interacționați cu specialiștii noștri în servicii de asistență clienți și vizitați Garmin.md sau alte site-uri web și aplicații Garmin acoperite de prezenta politică de confidențialitate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se efectuează cu consimţămîntul subiectului datelor cu caracter personal.

Consimţămîntul privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi retras în orice moment de către subiectul datelor cu caracter personal. Retragerea consimţămîntului nu poate avea efect retroactiv.

Magazinul Garmin are grijă să respecte în totalitate dreptul utilizatorilor privind protecția datelor cu caracter personal furnizate, oferind o experiență online sigură, care nu va afecta în nici un fel viața personală. Cu acest scop, ne asumăm direct responsabilitatea, că informațiile obținute voluntar sau involuntar de la utilizatorii noștri, vor fi folosite doar în scopurile definite.

Vizitatorii şi cumpărătorii paginii noastre trebuie să cunoască despre aceea că datele lor personale vor fi păstrate și prelucrate, cu scopul:

Completării bazei noastre de date, utilizate pentru realizarea rapoartelor statistice şi informării despre ofertele, reducerile magazinului Garmin, și alte activități desfășurate de compania noastră, prin diverse mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS etc.).

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor pe site-ul nostru se realizează cu ajutorul diferitor modalități, cum ar fi: salvarea în baze de date a formularelor completate direct de către cumpărători, chestionarea online, etc.

Există zone în site care necesită înregistrare sau abonare, pentru care utilizatorului îi sunt solicitate anumite date specifice.

Datele solicitate sunt utilizate pentru identificare, confirmare, completare a contului. Dezabonarea poate fi făcută imediat, fără necesitatea altor confirmări suplimentare.

Toate aceste date sunt utilizate cu scopuri de informare și îmbunătățire a serviciilor, singurul deținător al informațiilor fiind compania “Navi Solutions” SRL, care garantează respectarea deplină a securităţii acestora. Termenii politicii de securitate se referă doar la datele furnizate voluntar de către vizitatori.

Prin urmare, magazinul Garmin colectează datele cu caracter personal, obținute cu acordul voluntar al cumpărătorului, făcînd referire la următoarele obiective:

  1. confirmarea , expediere, facturarea comenzilor efectuate către cumpărători;
  2. soluţionarea problemelor apărute, la comenzile efectuate sau produsele achiziționate;
  3. scopuri statistice şi alte situaţii cu privire la informarea apariţiei reducerilor, ofertelor şi altele.
  4. 4. concursuri și trageri la sorți la care puteți câștiga premii. Dacă vă înscrieți la un concurs sau la o tragere la sorți, trebuie să folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a ne asigura că primiți premiile câștigate.

CE DATE COLECTEAZĂ GARMIN?

În momentul achiziţionării produselor Garmin, Vă solicităm date personale – cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, locația și alte informații – pentru a vă ajuta să vă conectaţi la conturile Dvs., să primiți suport personalizat, să primiți informații importante privind siguranța despre dispozitivele Dvs. și să beneficiați de tot ce au de oferit produsele noastre.

Atunci când cumpărați produse

Atunci când cumpărați produse de la Garmin, vă solicităm informații precum numele, adresa și numărul de telefon pentru a vă putea procesa și expedia comanda.

Atunci când sincronizați produse: Atunci când vă sincronizați dispozitivul, colectăm date cum ar fi adresa dvs. IP, ora și data sincronizării și nivelul bateriei pentru a putea identifica și soluționa erorile sau problemele de sincronizare și a vă oferi un serviciu de asistență clienți optimizat.

Atunci când contactați Garmin: Știm că doriți să nu renunțați la anonimat, dar este posibil să colectăm elemente precum datele dvs. de contact și privind dispozitivul, în timpul apelurilor la serviciul de asistență clienți, pentru a ne asigura că obțineți ajutorul de care aveți nevoie.

Atunci când utilizați funcții de locație: Uneori avem nevoie să colectăm locația dispozitivului dvs. Acest lucru ne permite să vă informăm mult mai ușor cu privire la aspecte precum vremea din zona dvs., traficul din apropiere și chiar prețul biletelor la cinema în apropierea dvs.

Atunci când utilizați navigarea auto: Cu acordul dvs., Garmin colectează informații care includ locația, direcția și viteza pentru a oferi asistență cu funcții precum parcarea și traficul.

DE CE VĂ SOLICITĂ GARMIN DATE PERSONALE?

De la furnizarea de asistență pentru produse până la oferirea de indicații clare până la destinație, orice informații pe care vi le solicităm sunt utilizate pentru îmbunătățireaexperienței dvs. cu Garmin.

AFLĂ MAI MULTE

Pentru a vă menține informat

Atunci când avem ceva important să vă comunicăm despre produsele, aplicațiileși contul dvs. – cum ar fi informații vitale privind siguranța, actualizări ale aplicațiilor, informații privind produse sau oferte noi și actualizări ale politicii noastre de confidențialitate – utilizăm datele de contact colectate pentru a lua legătura cu dvs.

Pentru a ne optimiza site-urile

Atunci când vizitați site-urile noastre, colectăm informații – cum ar fi adresa dvs. IP, locația, numărul de vizite și mai multe – pentru a înțelege cum navighează utilizatorii pe site-ul nostru și cum îl putem îmbunătăți.

Pentru a vă oferi informații care vă pot părea chiar interesante

Utilizăm module cookie, etichete de pixel și instrumente similare care ne ajută să oferim conținut mai bun și mai relevant pe site-urile noastre. Așadar, dacă dvs. și restul utilizatorilor vizitați Garmin.md în căutarea de dispozitive de fitness excelente, vom ști că trebuie să continuăm să le producem.

De asemenea, utilizăm aceste instrumente pentru a analiza eficiența reclamelor noastre și pentru a identifica orice probleme pe care trebuie să le remediem. În linii mari, vrem doar să vă oferim un site web util.

GARMIN VINDE DATELE DVS. PERSONALE?

Nu! Nu vindem datele dvs. personale către niciun terț. 

AFLĂ MAI MULTE

Date partajate în cadrul Garmin

Garmin are extindere globală, ceea ce înseamnă că este posibil ca datele dvs. personale să fie stocate la nivel local sau în altă țară sau transferate între companiile din cadrul Garmin. Indiferent unde anume în cadrul Garmin se află datele dvs., acestea continuă să fie protejate în baza prezentei politici de confidențialitate.

Date partajate din motive legale

Garmin va pune la dispoziție datele dvs. personale dacă primește o solicitare din partea autorităților de aplicare a legii și în alte circumstanțe de natură juridică.

Date partajate cu furnizori de conținut și funcții

Cu acordul dvs., partajăm informații colectate de la dispozitivul dvs. de navigare auto – cum ar fi locația, direcțiași viteza – cu terții care furnizează conținutșifuncții precum informații din trafic și pentru parcare.

CUM PUTEŢI DISTRIBUI DATELE DVS. PERSONALE?

Datele dvs. personale vă aparțin și puteți controla ce anume să distribuiți și cui.

LiveTrack: Puteți distribui un link cu locația în timp real a dispozitivului dvs. prietenilor și familiei dvs. pentru a vă urmări în deplasarea dvs.

La prelucrarea datelor cu caracter personal, “Navi Solutions”SRL  se  obligă să ia măsurile organizatorice şi tehnice necesare pentru protecţia datelor cu caracter personal împotriva distrugerii, modificării, blocării, copierii, răspîndirii, precum şi împotriva altor acţiuni ilicite, măsuri menite să asigure un nivel de securitate adecvat în ceea ce priveşte riscurile prezentate de prelucrare şi caracterul datelor prelucrate.

În cazul în care este necesară prelucrarea datelor cu caracter personal pentru prevenirea, cercetarea şi depistarea fraudelor legate de serviciile societăţii informaţionale, aceasta se realizează fără consimţămîntul persoanei la care se referă datele respective.

Toate cerinţele față de asigurarea securităţii datelor cu caracter personal la prelucrarea acestora în cadrul sistemelor informaţionale de date cu caracter personal se stabilesc de Guvern şi sunt protejate potrivit “Legii cu privire la protecţia datelor cu caracter personal”.

NOTĂ: CUM POT SOLICITA SĂ ÎMI VIZUALIZEZ, ACTUALIZEZ, ŞTERG SAU TRANSFER DATELE?

Vizitați centrul de gestionare conturi pentru a trimite o solicitare. Aflați mai multe despre drepturile dvs. în politica de confidențialitate Garmin.md.